Over mij

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22.3″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” min_height=”292px” custom_padding=”||0px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Welkom op mijn persoonlijke blog en site. Mijn naam is Pieter-Jan Nefkens. Ik woon in Nederland met mijn vrouw en onze twee dochters. Op deze site schrijf ik over ICT gerelateerde technologieën en hoe deze technologieën gebruikt kunnen worden. Binnen ICT schrijf ik met name over netwerken en netwerkinfrastructuren. Ook blog ik over hoe technologie en innovatie veranderingen kunnen teweegbrengen en hoe ik tegen het leven aankijk. Alles op mijn blog is persoonlijk en geeft mijn persoonlijke mening weer.

Getting my personal site up and running is something that was somewhere way down on my todo list as something that I wanted to do (eventually). Doordat ik in 2017 als Cisco Champion geselecteerd ben, is het maken van deze site een hogere prioriteit geworden. Dus nu is mijn blog actief en ga ik echt meer schrijven en publiceren.

Ik ben op 1 April 2018 van werk veranderd (geen grap). Ik werk nu als consultant voor SSC-ICT en werk ik ook als architect, consultant, specialist, trainer, schrijver en netwerk troubleshooter vanuit mijn eigen bedrijf, Nefkens Advies. Daarvoor werkte ik bij Ya Works als Lead Consultant en daarvoor werkte ik samen met mijn ouders en broer in een familiebedrijf. Ik schrijf hier niet mijn hele biografie, maar een kleine omschrijving geeft een beeld wie ik ben. In de afgelopen jaren ben ik in verschillende rollen bij verschillende bedrijven betrokken geweest, van architect tot network engineer. Ik probeer altijd eerst de organisatie en het proces te begrijpen, voordat ik het probleem kan oplossen met technologie.

Daarnaast probeer ik continue een balans te vinden tussen werk en privé, waarbij werk ook een hobby is, privé tijd met mijn vrouw en dochters, fietsen, fotografie en bijblijven met technologie (en dus ook dingen uitproberen). Ik geloof namelijk dat je pas echt kan adviseren als je er zelf ook ervaring over hebt. Kortom, een druk leven;-)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]